学习资讯 百分网手机站

专升本山东英语试题及参考答案

时间:2017-11-06 学习资讯 我要投稿

  专升本考试又要来临,英语是必不可少要考的科目,山东的考生们你们准备好了吗?下面百分网小编整理了山东专升本英语考试真题,希望对你有所帮助!

  专升本英语考试真题及答案I . Phonetics(5 points)

  Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1. A.vital

  B. silent

  C. collide

  D. Fierce

  答案:D

  2. A.taught

  B. caught

  C. laugh

  D. Fault

  答案:C

  3. A.reception

  B. receipt

  C. capture

  D. Concept

  答案:B

  4. A. boom

  B. goose

  C. flood

  D. Gloom

  答案:C

  5. A. finger

  B. singer

  C. hanger

  D. Ringer

  答案:A

  专升本英语考试真题及答案Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points)

  Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

  section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

  A. paper

  B. easy

  C. private

  D. Pocket

  答案:D

  7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

  A. heavy

  B. sharp

  C. Strong

  D. Powerful

  答案:C

  8. If you__ stayed at home, this would never have

  happened.

  A. Have

  B. Had

  C. will have

  D. would have

  答案:B

  9. --How much did this set of furniture cost?

  --I forgot __

  A. how much it costs

  B. how much did it cost

  C. how much it cost

  D. how much does it cost

  答案:C

  10. We had a long way to go so we decided to __

  early.

  A. set on

  B. put on

  C. set off

  D. put off

  答案:C

  11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

  A. Although

  B. As

  C. Since

  D. Unless

  答案:A

  12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

  A. to record

  B. recorded

  C. recording

  D. being recorded

  答案:B

  13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

  A. basically

  B. remarkably

  C. perfectly

  D. Actively

  答案:B

  14. When John left the office, Amy __ at her desk.

  A. is still working

  B. has still worked

  C. had still working

  D. was still working

  答案:D

  15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

  A. adjust

  B. repeat

  C. accept

  D. Refuse

  答案:A

  16. The carpet has so many stains on it that it needs

  A. replace

  B. to replace

  C. being replaced

  D. to be replaced

  答案:D

  17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

  A. might have received

  B. received

  C. will receive

  D. Receives

  答案:A

  18. Is this the factory __ you visited the other day?

  A. what

  B. where

  C. That

  D. When

  答案:C

  19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar.

  A. taste

  B. to taste

  C. tasted

  D. Tasting

  答案:A

  20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

  A. a boy

  B. any boy

  C. some boys

  D. most boys

  答案:B

  专升本英语考试真题及答案Ⅲ. Cloze(30 points)

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

  Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.

  In order to treat insomnia 28, it is first

  necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real

  relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep

  to33

  Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and

  most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

  Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.

  21. A. harm

  B. affect

  C. change

  D. Impact

  答案:D

  22. A. demands

  B. concerns

  C. Reasons

  D. Questions

  答案:B

  23. A. interesting

  B. same

  C. common

  D. Alike

  答案:C

  24. A. on

  B. off

  C. up

  D. Down

  答案:B

  25. A.getting

  B.taking

  C.going

  D.pulling

  答案:D

  26. A. image

  B. dream

  C. concept

  D. Thought

  答案:D

  27.A.cause

  B.1eave

  C.disturb

  D.1ead

  答案:B

  28.A carefully

  B easily

  C.effectively

  D.Finally

  答案:C

  29.A if

  B.how

  C.where

  D.What

  答案:D

  30.A remembered

  B pulled

  C.changed

  D.Printed

  答案:A

  31.A.scales

  B.steps

  C.methods

  D.techniques

  答案:B

  32.A fully

  B recently

  C.silently

  D.Actively

  答案:A

  33.A.appear

  B.show

  C.occur

  D.Realize

  答案:C

  34.A.achieving

  B.targeting

  C keeping

  D.Aiming

  答案:A

  35.A.0bject

  B.system

  C.result

  D.Strategy

  答案:D

>>>下一页更多精彩“专升本英语考试真题及答案”