试题

6月英语四级考试阅读题附答案

时间:2025-09-04 18:26:02 诗琳 试题 我要投稿
  • 相关推荐

2025年6月英语四级考试阅读题附答案

  学问勤中得,萤窗万卷书。三冬今足用,谁笑腹空虚?以下是小编为大家搜索整理的2017年6月英语四级考试阅读题附答案,希望能给大家带来帮助!更多精彩内容请及时关注我们应届毕业生考试网!

2025年6月英语四级考试阅读题附答案

  6月英语四级考试阅读题附答案 1

  【阅读练习】

  Many a young person tells me he wants to be a writer. I always __1__ such people, but I also explain that there’sa big difference between "being a writer" and writing. In most cases these individuals are dreaming of __2__ and fame, notthe long hours alone at a typewriter. "You’ve got to want to write," I say to them, "not want to be a writer."The reality is that writing is a __3__, private and poor-paying affair. For every writer kissed by fortune there arethousands more whose longing is never __4__. When I left a 20-year career in the US. Coast Guard to become a freelancewriter(自由撰稿人), I had no __5__ at all. What I did have was a friend who found me my room in a New York apartment building. It didn’t even matter that it was __6__and had no bathroom. I immediately bought a used manual typewriter and feltlike a __7__ writer.After a year or so, however, I still hadn’t gotten a break and began to __8__ myself. It was so hard to sell a storythat __9__ made enough to eat. But I knew I wanted to write. I had dreamed about it for years. I wasn’t going to be one ofthose people who die wondering, what if? I would keeo putting my dream to the test----even though it meant living with __10__and fear of failure. This is the Shadow land of hope, and anyone with a dream learn to live there.

  A) barely

  B) genuine

  C) rewarded

  D) doubt

  E) lonely

  F) poverty

  G) persuade

  H) prospects

  I) uncertainty

  J)impossibly

  K) encourage

  L)awarded

  M) alone

  N)wealth

  O)cold

  【答案】

  1.选K)。 此处应填动词的原形。可选项有doubt, persuade, encourage, 但由always推知,作者是在鼓励那些想要成为作家的人,而不是怀疑也不是说服,故排除doubt和persuade而选encourage。

  2.选N)。由空格后的fame可知,此处应填名词。可选项有prospects和wealth,但由dreaming of 与第二段中The reality is... poor-paying可推知,那些想当作家的人梦想的是金钱和名誉,而不是前途,故排除prospects而选wealth。

  3.选E)。此处应填形容词,private, poor-paying一起修饰affair。选项中有lonely和alone,能修饰affair的只有lonely,alone表示“孤独的”时,通常作表语,故排除alone而选lonely。

  4.选C)。此处应填动词的被动形式。可选项有rewarded和awarded,前者可表示“(为所希望的举动得到的)回报”,后者作动词时表示“颁发,授予”,故只有rewarded符合题意而排除awarded。

  5.选H)。此处应填名词。“当我辞别了我在美国海岸警卫队20年工作成为一个自由撰稿人时,没有任何......可言”,可选项有prospects和wealth,但wealth一般指抽象意义上的“金钱”,因此排除wealth而选prospects“前途”。

  6.选O)。it指代的是apartment building,从had no bathroom可知这个公寓条件很差,选项中只有cold能说明公寓的条件差,故选择O)cold。

  7.选B)。“我马上买了一台旧的手动打字机,感觉自己就好像是一个......的作家”,由前面提到的to become a freelance writer可推知,此处作者是想成为一个真正的作家,故选项中只有genuine“真正的`”符合题意。

  8.选D)。由空格前的to可知,此处应填动词的原形。可选项有doubt,persuade,encourage,但由still hadn’t gotten a break"在写作上还没有任何进展”,所以此处应理解为他开始怀疑自己的选择是否正确,故doubt符合文意。

  9.选A)。that从句结构完整,后面有made,故此处应填副词。可选项有barely和impossibly,因that引导的从句是对story的解释,再由hard一词可推知,此处应填的副词应表达肯定的意思,故排除impossibly而选barely“仅仅,刚刚”。

  10.选I)。由空格后的and可知,此处应填名词。由fear of failure可知,所填词应表示不好的境遇,可选项有poverty和uncertainty;又由fear可推知,此处强调的是生活的变化无常,而不是生活的贫困,故选uncertainty。

  6月英语四级考试阅读题附答案 2

  Not all sounds made by animals serve as language, and we have only to turn to that extraordinary discovery of echolocation (回声定位) in bats to see a case in which the voice plays a strictly practical role.

  To get a full appreciation of what this means we must turn first to some recent human inventions. Everyoneknows that if he shouts near a wall or a mountainside, an echo will come back. The further off this solid obstacle, the longer time it will take for the return of the echo. A sound made by tapping on the main body of a ship will be reflected from the sea bottom, and by measuring the time interval between the taps andthe receipt of the echoes the depth of the sea at that point can be calculated. So was born the echo-sounding equipment, now in general use in ships. Every solid object will reflect a sound, varying according to the size and nature of the object. A shoal of fish will do this. So it is a comparatively simple step fromlocating the sea bottom to locating a shoal of fish. With experience, and with improved equipment, it is now possible not only to locate fish but to tell if it is herring, cod, or other well-known fish, by the pattern of its echo.

  A few years ago it was found that certain bats emit squeaks (吱吱声) and by receiving ’he echoes they could locate and steer clear of obstacles--or locate flying insects on which they feed. This echolocation in bats is often compared with radar, the principle of which is similar.

  练习题:

  Choose correct answers to the question:

  1.The main purpose of this passage is to ______.

  A. describe that animals can make different sounds

  B. prove that animals’ voices can play practical roles

  C. inspire the readers to make more inventions

  D. startle the readers with some shocking facts

  2. The discovery of echolocation may help with all of the following EXCEPT

  A. measuring the depth of the sea

  B. distinguishing different kinds of fish

  C. improving the functions of radar

  D. varying the size and nature of an object

  3. By saying "A shoal of fish will do this"(Lines 6-7, Para. 2), the author means ________.

  A. only one special kind of fish can reflect sounds

  B. only one special kind of fish can be used to help locate a ship

  C. a large group of fish can reflect sounds

  D. a large group of fish can be used to help locate a ship

  4. As it is discussed in the passage, the squeaks of bats can be functionally compared with ________.

  A. human languages

  B. a mountainside

  C. a shoal of fish

  D. taps on a ship

  5. Which of the following statements can be inferred from the passage?

  A. Animals are more intelligent than humans.

  B. Humans are more intelligent than animals.

  C. Animals are often compared with human inventions.

  D. Humans are often inspired by animals.

  答案解析

  1.[B] 主旨大意题。文章第1段就点明主题,明确指出以蝙蝠为例,动物发出的声音有实际作用,只有B可以概括文章的这个写作目的。

  2.[C] 事实细节题。本题考査列举处,可用排除法解答。A、B、C在文中都有相关提及。D利用第2段中的varying制造干扰。在原文中,指的是回声因障碍物的不同而不同,而D偷换概念、曲解文意,D中的varying为及物动词,意为“改变”,显然不可能是回声定位的发现带来的功效。

  3.[C] 词义推断题。本题考查对shoal的.词义推测及代词this的理解。依据第2段最后几句话,可推测出a shoal of fish指的是“海里的一群鱼”;this则是指上一句提到的“任何固体都可以反射声音”,因此这句话表明一大群鱼就能像一个固体一样反射声音。

  4.[D] 推理判断题。根据最后一段可知,蝙蝠发出吱吱声可以探测障碍物的距离,而第2段也指出轻敲船体可测知海底的距离,因此在功能上,D与蝙蝠的吱吱声相同。A中的human languages在文中未提到;B和C在文中各自的例子中充当的都是障碍物的角色,因此都不正确。

  5.[D] 推理判断题。文章先说动物的回声定位功能,再说到回声定位探测仪的发明,由此可见,是动物的某些能力启发了人类的创造,因此只有D可从文中推测。文章并没有从智力方面比较人类和动物,因此可以排除A 和B;尽管文章说到了蝙蝠和雷达的原理相似,但是C中的often一词无据可循,且C的说法浮于表面,没有说到重点,故排除。

  6月英语四级考试阅读题附答案 3

  Section B

  Directions: In this section, you are going to read a passage with ten statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the paragraph from which the information is derived. You may choose a paragraph more than once. Each paragraph is marked with a letter. Answer the questions by marking the corresponding letter on Answer Sheet 2.

  A Grassroots Remedy

  A) Most of us spend our lives seeking the natural world. To this end, we walk the dog, play golf, go fishing, sit in the garden, drink outside rather than inside the pub, have a picnic, live in the suburbs, go to the seaside, buy a weekend place in the country. The most popular leisure activity in Britain is going for a walk. And when joggers (慢跑者) jog, they dont run the streets. Every one of the minstinctively heads to the park or the river. It is my profound belief that not only do we all need nature, but we all seek nature, whether we know we are doing so or not.

  B) But despite this, our children are growing up nature-deprived ( 丧失) , I spent my boyhood climbing trees on Stratham Common, south London. These days, children are robbed of these an cientfreedoms, due to problems like crime, traffic, the loss of the open spaces and odd new perceptions about what is best for children, that is to say, things that can be bought, rather than things that can be found.

  C) The truth is to be found elsewhere. A study in the U.S. families had moved to better housing and the children were assessed for ADHD -- attention deficit hyperactivity disorder ( 多动症) .Those whose accommodation had more natural views showed an improvement of 19%; those who had the same improvement in material surroundings but no nice view improved just 4%.

  D) A study in Sweden indicated that kindergarten children who could play in a natural environment had less illness and greater physical ability than children used only to a normal playground. A U.S. study suggested that when a school gave children access to a natural environment, academic levels were raised across the entire school.

  E) Another study found that children play differently in a natural environment. In playgrounds, children create a hierarchy (等级) based on physical abilities, with the tough ones taking the lead. But when a grassy area was planted with bushes, the children got much more into fantasy play, and the social hierarchy was now based on imagination and creativity.

  F) Most bullying (持枪凌弱) is found in schools where there is a tarmac (柏油碎石) play ground; the least bullying is in a natural area that the children are encouraged to explore. This reminds mean pleasantly of Sunny hill School in Stratham, with its harsh tarmac, where I used to hang about incomers fantasizing about wildlife. The children are frequently discouraged from involvement with natural spaces, for health and safety reasons, for fear that they might get dirty or that they might cause damage. So, instead, the damage is done to the children themselves: not to their bodies but to their souls.

  G) One of the great problems of modem childhood is ADHD, now increasingly and expensively treated with drugs. Yet one study after another indicates that contact with nature gives huge benefits to ADHD children. However, we spend money on drugs rather than on green places.

  H) The life of old people is measurably better when they have access to nature. The increasing emphasis for the growing population of old people is in quality rather than quantity of years. And study after study finds that a garden is the single most important thing in finding that quality.

  I) In wider and more difficult areas of life, there is evidence to indicate that natural surroundingsim prove all kinds of things. Even problems with crime and aggressive behavior are reduced when there is contact with the natural world. Dr. William Bird, researcher from the Royal Society for the Protection of birds, states in his study, "A natural environment can reduce violent behavior because its restorative process helps reduce anger and impulsive behavior." Wild places need encouraging for this reason, no matter how small their contribution.

  J) We tend to look on nature conservation as some kind of favor that human beings are granting to the natural world. The error here is far too deep: not only do humans need nature for themselves, but the very idea that humanity and the natural world are separable things is profoundly damaging. Human beings are a species of mammals (哺乳动物) . For seven million years they lived on the planet as part of nature. Our ancestral selves miss the natural world and long for contact with nonhuman life. Anyone who has patted a dog, stoked a cat, sat under a tree with a pint of beer, given or received a bunch of flowers or chosen to walk through the park on a nice day, understands that. We need the wild world. It is essential to our well-being, our health, our happiness. Without the wild world we are not more but less civilized. Without other living things around us we are less than human.

  K) Five Ways to Find Harmony with the Natural World Walk: Break the rhythm of permanently being under a roof. Get off a stop earlier, make a circuit of the park at lunchtime, walk the child to and from school, get a dog, feel yourself moving in moving air, look, listen, absorb.

  Sit: Take a moment, every now and then, to be still in an open space. In the garden, anywhere thats not in the office, anywhere out of the house, away from the routine. Sit under a tree, look at water, feel refreshed, ever so slightly renewed.

  Drink: The best way to enjoy the natural world is by oneself; the second best way is in company. Take a drink outside with a good person, a good gathering: talk with the sun and the wind with bird-song for background.

  Learn: Expand your boundaries. Leam five species of bird, five butterflies, five trees, five bird songs. That way, you see and hear more: and your mind responds gratefully to the greater amount of wildness in your life.

  Travel: The places you always wanted to visit: by the seaside, in the country, in the hills. Take a week-end break, a day-trip, get out these and do it: for the scenery, for the way through the woods, for the birds, for the bees. Go somewhere special and bring specialness home. It lasts forever, after all.

  46. The study in Sweden shows that more access to nature makes children less likely to fall ill.

  47. The authors profound belief is that people instinctively seek nature in different ways.

  48. It can be very helpful to provide more green spaces for children with ADHD.

  49. Elderly people will enjoy a life of better quality when they contact more with nature.

  50. Nowadays, people think things that can be bought are best for children, rather than things that can be found.

  51. Dr. William Bird suggests in his study that access to nature contributes to the reduction of violence.52. According to a study in the U. S. Children with ADHD whose accommodation had more natural views showed much better improvement.

  53. Children who have chances to explore natural areas are less likely to be involved in bullying.

  54. We can find harmony with the natural world in various ways, among which there are walking, sitting, drinking, learning and traveling.

  55. It is extremely harmful to think that humanity and the natural world can be separated.

  Section B

  大自然疗法

  A)【47】我们中的大多数人都套花时间寻求与大自然亲近。为此,我们会遛狗,打高尔夫,钓鱼,去花园静坐,在外面喝酒而不是去酒馆,去野餐,在郊区居住,逛海边以及花钱去乡村度周末。英国最受欢迎的休闲活动是散步。慢跑者不会在大街上跑步,都会本能地向公园或小河边跑。我深信,我们不仅需要大自然,而且我们也都在寻觅着大自然,不管我们有没有认识到这一点。

  B)尽管如此,我们的孩子们似乎正在丧失自然的天性。我的童年是在伦敦南部的Streatham Common度过的,那时候我很喜欢爬树。现如今,孩子们的那些自由已经被剥夺了,因为犯罪、交通问题层出不穷,露天场所大量流失,【50】还有一些关于什么是对孩子们最好的奇怪新观念,觉得是能买到的东西,而不是可以发现的东西。

  C)这一现象在其他地方也得到了证实。美国人做了一项调查:关于家庭住房条件的改善对患多动症的孩子的影响。【52】调查发现,住在自然风光视野更开阔的房子里的患儿改善了19%,而那些住在物质条件得到同等改善,但没有魅力的自然风景的房于里的患儿仅改善了4%。

  D)【46】瑞典的一项研究显示, 在自然环境中玩要的幼儿园小朋友比在只习惯在正规运动场玩耍的小朋友少患病,身依也更健康。美国的一项研究也表明,如果学校让孩子们接触自然环境,整个学校的学术水平也会上一个新台阶。

  E)另一项研究发现,孩子们在自然环境中玩耍,其表现也不尽相同。在运动场上,孩子们会因体能的差异而形成一种等级秩序,身体结实的占主导地位。但是,如果在一片种了几丛灌木的绿草坪上,孩子们的玩耍更多的则和想象力有关,他们的等级秩序建立在想象力和创造力上。

  F)【53】大多数恃强凌弱的现象发生在有柏油碎石运动场的学校,在鼓励孩子探索的自然环境中则很少发生。这让我想起了在Streatham的` Sunnyhill学校里的不愉快的经历,学校里有粗糙的柏油碎石路,我常常躲在角落里幻想着外边的野生动植物。但是,因为健康和安全的原因,担心孩子们会把自己弄脏或让自己受伤,他们往往被阻止去接触自然环境。结果,这样做反而对他们造成了伤害:不是身体上受伤,而是心灵上受伤。

  G)现代儿童所面临的最重大的问题之一是多动症。越来越多的孩子已开始接受贵重的药物治疗。【48】但是。众多研究表明,与自然接触对患有多动症的孩子最有益。 虽然如此,我们还是把钱花在了药物上,而非绿色的生活空间上.

  H)【49】如果老年人有接触大自然的机会, 他们的生活状况会明显改善不少。随着老年人的增多,我们应该更多地关注他们的生活质量,雨不是生命年限。众多研究发现,花园是提高老年人生活质量唯一最重要的因素。

  I) 有证据显示,在更加广阔、更困难的地区生活时,自然环境能改善一切事物。甚至在与自然界接触时,和犯罪和攻击行为有关的问题也减少了。英国皇家鸟类保护协会的研究员William Bird博士在他的研究中有这样的陈述:【51】“自然环境能减少暴力行为,因为其恢复过程有助于减少愤怒和冲动。”为此,不管有多大作用,我们都应该多鼓励人们去野外走走。

  J) 我们倾向于把自然环境保护看作是人类赏给大自然的一种恩赐。l551但是,从深层次来理解,这种观念是不正确的:不仅人类本身就很需要大自然, 而且这种把人类与自然界割裂矛来的观念是毁灭性的。人类是一种哺乳动物。700万年来,作为大自然的一部分,他们生活在这个星球上。人类天生眷恋着大自然,也渴望与身边的其他种类的生命接触。喜欢逗狗,抚摸小猫,坐树下喝一品脱啤酒,送人花束或接受花束,以及在天气好的时候去公园散步的朋友应该很清楚这一点。我们需要大自然,因为它对我们的快乐、健康和幸福至关重要。没有大自然,我们的文明只能倒退而无法前进。没有其他生物围绕在我们周围,我们也不能被称为人类。

  K)【54】五种与大自然和谐相处的方法

  散步:打破长久呆在屋檐下的节奏。提前一站下车,吃午餐时绕公园走一圈,让孩子徒步上下学,养狗,在流动的空气中放松自己,观察,倾听和吸收。

  静坐:经常花些时间去露天场所坐一会儿。可以是花园,可以是办公室之外的其他地方,可以是住所外面的其他地方,总之,是远离自己日常工作生活的地方。坐在树下,看看水面,感觉神清气爽,如此也略微恢复了精神。

  喝酒:享受大自然最好的方式是一个人欣赏,其次是找个人陪同。和好朋友在外面喝一杯,好好聚一次:谈天论地,以阳光和风中的鸟声做伴。

  学习:扩大你的知识面。了解五种鸟类,五种蝴蝶,五种树木和五类鸟声。通过这种方式,你看多、听多了之后,心灵也会渐渐对生活中更多的自然现象作出反应。

  旅行:去你一直想去的地方:海边,乡下或小山坡。周末可以抽一天去那里,为观风景,为走那条林间小道,为听鸟儿的欢声笑语,为看成群的蜜蜂。去一个特殊的地方,带特别的东西回来。毕竟,它会持续很久。

  46.The study in Sweden shows that more access to nature makes children less likely to fall ill.瑞典的研究说明更多接触大自然让孩子更可能少生病。

  【解析】 D)细节题。根据句中关键词a study in Sweden定位至D)段首句。瑞典的一项研究显示,在自然环境中玩耍的幼儿园小朋友比在只习惯在正规运动场玩耍的小朋友少患病,身体也更健康。

  47.The author’S profound belief is that people instinctively seek nature in different ways.作者深信人们本能地会通过各种方式寻找大自然。

  【解析】A)细节题。根据句中的“the author’s profound belief"可定位至文章A)段末句。作者深信人类不仅需要大自然,而且都在寻觅着大自然。

  48.It can be very helpful to provide more green spaces for children with ADHD.给多动症儿童提供更多绿色的生活空间会对他们大有帮助。

  【解析】 G)细节题。根据句中关键词children with ADHD和green spaces可定位至G)段倒数两句。但是,众多研究表明,与自然接触对患有多动症的孩子最有益。虽然如此,我们还是把钱花在了药物上,而非绿色的生活空间上。

  49.Elderly people will enjoy a life of beber quality when they contact more with nature.老年人多接触自然可享受优质生活。

  【解析】 H)归纳题。根据句中关键词elderly people可定位至H)段。“如果老年人有接触大自然的机会,他们的生活状况会明显改善不少。随着老年人的增多,我们应该更多地关注他们的生活质量,而不是生命年限。众多研究发现,花园是提高老年人生活质量唯一最重要的因素。”句中是对此段的简要归纳。

  50.Nowadays,people think things that can be bought are best for children,rather than things that Can be found.如今,人们觉得可以买到的东西对孩子最好,而不是可以发现的东西。

  【解析】B)细节题。根据句中关键词things that Can be bough found和best for children可定位至B)段末句。还有一些关于什么是对孩子们最好的奇怪新观念,觉得是能买到的东西,而不是可以发现的东西。

  51.Dr.William Bird suggests in his study that access to nature contributes to the reduction of violence.William Bird博士在研究中提到接近大自然有助于减少暴力行为。

  【解析】 I)细节题。由句中的Dr.William Bird定位至I)段倒数第二句。他在研究中提出这样的观点:自然环境能减少暴力行为,因为其恢复过程有助于减少愤怒和冲动。

  52.According to a study in the U.S.Children with ADHD whose accommodation had more natural views showedmuch beRer improvement.

  美国一项研究显示:住在自然风光视野更开阔的房子里的多动症儿童进步幅度更大。

  【解析】 C)推理题。根据句中关键词a study in the U.S.定位至C)段。该段指出调查发现,住在自然风光视野更开阔的房子里的患儿改善了19%,而那些住在物质条件得到同等改善,但没有美丽的自然风景的房子里的患儿仅改善了4%。由此可以推演出:住在自然风光视野更开阔的房子里的多动症儿童进步幅度更大。

  53.Children who have chances to explore natural areas are less likely to be involved in bullying.

  有机会探索自然界的孩子不太可能恃强凌弱。

  【解析】 F)细节题。根据句中关键词explore natural areas定位至F)段首句。大多数恃强凌弱的现象发生在有柏油碎石运动场的学校,在鼓励孩子探索的自然环境中则很少发生。

  54.We can find harmony with the natural world in various ways,among which there are walking,sitting,drinking,learning andtravelin9.与自然和谐相处方式多多,比如:散步、静坐、畅饮、学习和旅行。

  【解析】 K)归纳题。根据句中关键词find harmony with the natural world可定位至K)段末段。该段列举与自然和谐相处的方式,而句中是对整段的概括。

  55.It is extremely harmful to think that humanity and the natural world can be separated.

  人类和自然世界可以分离,这种想法是非常有害的。

  【解析】 J)细节题。根据句中关键词humanity and the natural和separated定位至J)段第二句。原句为“but the very idea that humanity and the natural world are separable things is profoundly damagin9”(而这种把人类与自然界割裂开来的观念是毁灭性的。)

  6月英语四级考试阅读题附答案 4

  Passage Two

  Questions 51 to 55 are based on the following passage.

  The most important thing in the news last week was the rising discussion in Nashville about the educational needs of children. The shorthand(简写)educators use for this is "pre-K"—meaning instruction before kindergarten—and the big idea is to prepare 4-year-olds and even younger kids to be ready to succeed on their K-12 journey.

  But it gets complicated. The concept has multiple forms, and scholars and policymakers argue about the shape, scope and cost of the ideal program.

  The federal Head Start program, launched 50 years ago, has served more than 30 million children. It was based on concepts developed at Vanderbilt Universitys Peabody College by Susan Gray, the legendary pioneer in early childhood education research.

  A new Peabody study of the Tennessee Voluntary Pre-K program reports that pre-K works, but the gains are not sustained through the third grade. It seems to me this highlights quality issues in elementary schools more than pre-K, and indicates longer-term success must connect pre-K with all the other issues, related to educating a child.

  Pre-K is controversial. Some critics say it is a luxury and shouldnt be free to families able to pay. Pre-K advocates insist it is proven and will succeed if integrated with the rest of the childs schooling. I lean toward the latter view.

  This is, in any case, the right conversation to be having now as Mayor Megan Barry takes office. She was the first candidate to speak out for strong pre-K programming. The important thing is for all of us to keep in mind the real goal and the longer, bigger picture.

  The weight of the evidence is on the side of pre-K that early intervention (干预)works. What government has not yet found is the political will to put that understanding into full practice with a sequence of smart schooling that provides the early foundation.

  For this purpose, our schools need both the talent and the organization to educate each child who arrives at the schoolhouse door. Some show up ready, but many do not at this critical time when young brains are developing rapidly.

  51.What does the author say about pre-kindergarten education?

  A.It should cater to the needs of individual children.

  B.It is essential to a persons future academic success.

  C.Scholars and policymakers have different opinions about it.

  D.Parents regard it as the first phase of childrens development.

  52.What does the new Peabody study find?

  A.Pre-K achievements usually do not last long.

  B.The third grade marks a new phase of learning.

  C.The third grade is critical to childrens development.

  D.Quality has not been the top concern of pre-K programs.

  53.When does the author think pre-K works the best?

  A.When it is accessible to kids of all families.

  B.When it is made part of kids education.

  C.When it is no longer considered a luxury.

  D.When it is made fun and enjoyable to kids.

  54.What do we learn about Mayor Megan Barry?

  A.She knows the real goal of education.

  B.She is a mayor of insight and vision.

  C.She has once run a pre-K program.

  D.She is a firm supporter of pre-K.

  55.What does the author think is critical to kids education?

  A.Teaching method.

  B.Kids interest.

  C.Early intervention.

  D.Parents involvement.

  参考答案:

  Passage Two

  51. 正确选项 C。Scholars and policymakers have different opinions about it.

  52. 正确选项A。Pre-K achievements usually do not last long.

  53. 正确选项B。When it is made part of kids’education.

  54. 正确选项D。She is a firm supporter of pre-K

  55. 正确选项C。Early intervention.

【6月英语四级考试阅读题附答案】相关文章:

大学英语四级考试精选阅读题附答案06-17

英语四级考试阅读理解精炼题附答案03-29

英语四级阅读理解考试样题辅导附答案02-22

2017英语四级考试精选辅导题附答案06-04

英语四级考试阅读精选试题练习附答案05-01

英语四级考试阅读题及答案解析05-22

英语专业四级考试词汇训练题附答案05-10

2017年英语专四考试阅读冲刺题附答案04-08

GMAT考试长篇阅读训练题附答案03-13