There are many online food shopping sites(网址). This is very surprising. Things like CDs， MP3， magazines and DVDs sell well online. But it is quite different to sell food online because people like to see food with their own eyes. It is very important for people to buy fresh fruit and vegetables. People like to choose their food by its color. They also want to feel and smell it. But some people like to go to the same shop to buy food， because they think the food there are very good. So if the food is always good， they may also feel comfortable(舒适的) buying it online.
Boxes of fruit and vegetables have been delivered(运送) to homes around Britain for a few years now. Dried or canned(罐装的) foods are almost always the same， but things like apples are not. People may want to choose their own apples so they can take the ones that aren’t bruised(碰伤)or the ones that look nice. Buy dried and canned food online is easier. A person can buy this kind of food on the Internet and then buy fruits and vegetables at a store or a market.
Now people can also buy food through supermarket websites. There people can find most of the things that supermarkets usually sell. Other food websites sell different types of food. Some sell food from one part of the world， such as Asia and Africa. Others sell food that is hard to find in supermarkets. There are also websites that sell foods， such as cakes and candies.
The food is usually delivered by the next day or even on the same day. People still need to be careful， though. They must check to see if the food is fresh when they get it. It is a good idea for people to find out how far away the food is being sent from. It is also a problem if the company does not use refrigeration(冷藏)when they deliver food that should be kept cold. If traveling a long way in summer to deliver the goods(货物)， this is important.
1.What does the writer think of the food shopping sites today?
2.Which of the following is NOT TRUE according to the passage?
A.Fresh fruit and vegetables aren’t easier to sell than books online.
B.There is difference between shopping online and shopping in stores.
C.The foods bought online are always better than those in the supermarket.
D.People like to buy dried food more than choose fruit on the Internet.
3.What does the third paragraph(段)mainly tell us?
A.It tells us there are many websites on the Internet.
B.It introduces several types of food websites to us.
C.It tells us how to keep food from the websites cold.
D.It teaches us what to do after we get food online.
4.What advice does the writer give us in the last paragraph?
A.It is necessary to check the food when it is brought to your home.
B.Shopping food online should be under control of our governments.
C.Shopping online will have a much better future.
D.The writer suggests that food companies should improve their services.
1. B 解析：本题从第一段第一行便可得到答案
2. C 解析：又是一道判断正误的题目，还是要每句从文中找依据，逐一排除，可以得出C是错误选项。第一段中第五行还提到，有些人网上买的食物质量也很好，所以他们才会选择在网上买食物。但是没有说网上买的食物比商店里卖的更好。
3. B 解析：本题是主旨题。解答这类题目主要是要找到关键词。从第一句可以得出本句的关键在于food 和website。四个选项中这两个要素都包括的只有B。
4. A 解析：本题问的是，最后一段作者给出的advice。从最后一段第二句可以得到答案。在解答英语的阅读题时，为了保证正确率，最好能用排除法将选项的逐一排除掉。B，C选项文中并没有提到。D选项，最后一段指提到如果在夏天运送一些食物，应该用冰箱冷藏，作者只说这很重要，并没有提到公司应该提高服务。