大学英语 百分网手机站

最新大学英语B模拟试题及答案

时间:2017-12-28 大学英语 我要投稿

  一、交际英语

2017最新大学英语B模拟试题及答案

  1.- How good the news is for you!

  - ______________.

  A.You are kind to tell me

  B.I'm glad to see that

  C.It's kind of you to say so

  D.It's nice to hear from you

  答案:C

  2.- What's wrong with you, dear?

  -_________

  A.I didn't go to school.

  B.I have a terrible headache.

  C.I took the kids shopping today.

  D.It is a beautiful dress.

  答案:B

  3.- Must I take a taxi?

  - No, you ________ . You can take my car.

  A.had better to

  B.don't

  C.must not

  D.don't have to

  答案:D

  4.- Thanks for your help.

  - __________

  A.My pleasure.

  B.Never mind.

  C.Quite right.

  D.Don't thank me.

  答案:A

  5.- We are going to have a singing party tonight. Would you like to join us?

  - ________

  A.I'm afraid not, because I have to go to an important meeting.

  B.Of course not. I have no idea.

  C.No, I can't.

  D.That's all set.

  答案:A

  二、阅读理解

  Smith was a landlord. He loved money very much and never gave anything to anybody. Soon he became rich.

  One day the weather was fine. There wasn't a cloud in the sky and the sun was very warm. The landlord was walking along a river with his friends, when, all of a sudden, he slipped and fell into it. He cried, “Help! Help!” One of his friends held out his hand and said, “Give me your hand and I will pull you out.” The landlord's head went under the water and then came up again, but he did not give his hand to his friends. Then another of his friends tried but the same thing happened.

  Just then a farmer came over and saw all this. He knew the landlord very well. He said to the others, “Let me try.” He held out his hand and said to the landlord, “Take my hand and I will pull you out.” Hearing this, the landlord took the farmer's hand, and in a minute the farmer pulled the landlord out of the water.

  All the others got very surprised at this and asked the farmer, “Why did he give his hand to you but not to us?” The farmer said, “You don't know your friend very well, When you say 'give' to him, he does nothing, but when you say 'take' he takes.”

  6.Smith was a farmer.

  A.T

  B.F

  答案:B

  7.Smith became very rich, because he never gave anything to anybody.

  A.T

  B.F

  答案:A

  8.One day Smith was walking along a lake with his friends.

  A.T

  B.F

  答案:B

  9.The rich man held out his hand when he heard “Take my hand.”

  A.T

  B.F

  答案:A

  10.His friends knew the rich man very well.

  A.T

  B.F

  答案:B

  What makes a person a scientist? Does he have ways or tools of learning that are different from those of others? The answer is “no”. It is not the tools a scientist uses but how he uses these tools that makes him a scientist. You will probably agree that knowing how to use a power is important to a carpenter. You will probably agree, too, that knowing how to investigate, how to discover information, is important to everyone. The scientist, however, goes one step further, he must be sure that he has a reasonable answer to his questions and that his answer can be confirmed by other persons. He also works to fit the answers he gets to many questions into a large set of ideas about how the world works.

  The scientist’s knowledge must be exact. There is no room for half right or right just half the time. He must be as nearly right as the conditions permit. What works under one set of conditions at one time must work under the same conditions at other times. If the conditions are different, any changes the scientist observes in a demonstration must be explained by the changes in the conditions. This is one reason that investigations are important in science. Albert Einstein, who developed the Theory of Relativity, arrived at this theory through mathematics. The accuracy of his mathematics was later tested through investigations, and Einstein’s ideas were shown to be correct. A scientist uses many tools for measurements. Then the measurements are used to make mathematical calculations that may test his investigations.

  11.What makes a scientist according to the passage? ________

  A.The tools he uses.

  B.The way he uses his tools.

  C.His ways of learning.

  D.The various tools he uses.

  答案:B

  12.The underlined part in the passage shows_______.

  A.the importance of information

  B.the importance of thinking

  C.the difference between scientists and ordinary people

  D.the difference between carpenters and people with other jobs

  答案:C

  13.A sound scientific theory should be one that _________.

  A.works not only under one set of conditions at one time, but also under the same conditions at other times

  B.does not allow any changes even under different conditions

  C.can be used for many purposes

  D.leaves no room for improvement

  答案:A

  14.The author quotes the case of Albert Einstein to illustrate __________.

  A.that measurements are keys to success in science

  B.that accuracy of mathematics

  C.that investigations are important in science

  D.that the mathematical calculations may test his investigations

  答案:C

  15.What is the main idea of the passage? ________

  A.The theory of relativity.

  B.Exactness is the core of science.

  C.Scientists are different from ordinary people.

  D.Exactness and ways of using tools are the keys to the making of a scientist.

  答案:D

  三、词汇与语法

  16.I forgot to return the book to you yesterday. So I _____________today.

  A.might do it

  B.must do it

  C.had to do it

  D.must have to do it

  答案:B

  17.Suzan speaks English _______John.

  A.so fluently as

  B.as fluent as

  C.more fluent than

  D.much more fluently than

  答案:D

  18.He _______ lives in the house where he was born.

  A.already

  B.yet

  C.still

  D.ever

  答案:C

  19.- Write to me when you get home.

  - OK, I _______.

  A.must

  B.should

  C.will

  D.can

  答案:C

  20.Australia is one of the few countries ____ people drive on the left of the road.

  A.which

  B.that

  C.where

  D.on which

  答案:C

  四、完型填空

  I have been in London for two weeks. I don't speak English well at all. I have great difficulty in understanding people. In fact I don't catch a thing they say. I find their pronunciation is__21__ strange for me to understand, and they speak__22__ that I can't keep up with them. When I am on a bus, I ask the conductor something. He answers, but I don't understand. So he says it slowly in a high__23__, I still don't understand it. Then he gets angry and goes away.

  But I haven't lost heart. I still enjoy__24__ English. I must keep on working hard__25__ it. I believe I'll speak English well soon.

  21.

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:B

  22.

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:E

  23.

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:A

  24.

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:C

  25.

  A.voice

  B.too

  C.speaking

  D.at

  E.so fast

  答案:D

  五、英译汉

  26.This is the most wonderful day of my life, because I'm here with you now.

  答案:今天是我一生中最美好的'一天,因为我现在和你在一起。

  27.He is always making excuses for being late.

  答案:他总是为他的迟到找借口。

  28.He stopped smoking.

  答案:他已经戒烟了。

  29.I've lost interest in my work.

  答案:我对这份工作已经失去了兴趣。

  30.In no other country in the world can you find such plants as this one.

  答案:像这样的植物在世界上的其他任何一个国家都找不到。

  31.I'm thinking about a visit to Paris.

  答案:我在考虑去巴黎旅游。

  六、写作

  32.写作

  Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

  Parents Are the Best Teachers

  内容需包括以下方面:

  1.你对“父母是最好的老师”的看法;

  2.举例说明你的观点。

【2017最新大学英语B模拟试题及答案】相关文章:

1.2017年职称英语b真题答案

2.计算机B级考试模拟试题及答案2016

3.2017年职称英语b真题及答案

4.德语B2考试词汇模拟试题及答案

5.2017年LINUX模拟试题及答案

6.2017年photoshop全真模拟试题及答案

7.2017年photoshop模拟试题及答案

8.大学英语b模拟试题