英语试题 百分网手机站

初中英语TraditionalLife达标测试题

时间:2019-11-19 英语试题 我要投稿

初中英语TraditionalLife达标测试题

  Ⅰ.根据首字母和汉语提示完成单词

初中英语TraditionalLife达标测试题

  1.In the USA,when you get a present,you must open it i .

  答案:immediately

  2.In China,when someone gives you a present,you must w and open it later.

  答案:wait

  3.When you (接受)a present,you must use both hands.

  答案:accept

  4.You mustn’t do any c on the first day of the Chinese New Year.

  答案:cleaning

  5.In China,people eat lots of d at Spring Festival.

  答案:dumplings

  6.When you are in public,you m talk too loudly.

  答案:mustn’t

  7.People usually shake h with others when they meet for the first time.

  答案:hands

  8.It’s (礼貌的') to wait for everyone to put some food on their plates.

  答案:polite

  9.The man and the woman can’t see each other the night before the (婚礼).

  答案:wedding

  10.Joan and Chris got m last year.How happy they are!

  答案:married

  Ⅱ.根据所给汉语提示完成句子(每空一词)

  11.用餐时,你一定不要立即开始吃。

  meals,you begin immediately.

  答案:At;mustn’t; eating

  12.晚上9:00后不许留在户外。

  You 9:00 p.m.

  答案:mustn’t stay out after

  13.十六岁不能开车。

  You a car sixteen.

  答案:can’t drive;at the age of

  14.你必须按时完成作业。

  You finish your homework .

  答案:must;on time

  15.当你去人家中拜访时,你必须做什么?

  you do you visit at home?

  答案:What must;when;someone

  16.在公共场合你一定不要大声说话。

  You too loudly public.

  答案:mustn’t talk;in

  17.人们通常举起杯子并说“干杯!”

  People usually their glasses and say “ !”

  答案:raise;Cheers

  18.女子一定不要按时到达教堂而稍晚几分钟。

  The woman the church time but a few minutes .

  答案:.mustn’t arrive at;on;late

  19.何时是一年中结婚的最好时间?

  When is the time of year get ?

  答案:best;to;married

  20.当有人与你握手时,你说什么?

  When hands you,what do you say?

  答案:someone shakes;with

  Ⅲ.单句改错(每句均有一处错误)

  21.The woman said the earth went round the sun.

  答案:went→goes

  22.Mr.Zhang asked us didn’t to be late again.

  答案:didn’t→not

  23.How long may I borrow the book?

  答案:borrow→keep

  24.How should I do with the chopsticks when I finish eating?

  答案:do→deal

  25.The film has begun for three minutes.

  答案:begun→been on

  Ⅳ.动词填空

  26.All of the boys must (be)here before seven o’clock.

  答案:be

  27.Life (be) a good teacher.It has taught me how (think).

  答案:is;to think

  28.—Who (knock) at the door?

  —I (not know).Let me go and see.

  答案:is knocking,don’t know

  29.I’m glad (hear) that you (pass) the exam already.

  答案:to hear,have passed

  30.Would you like something (eat)?

  答案:to eat

  31.My daughter wanted (go) to Beijing by air.

  答案:to go

  32.My son (be) three years old next year.

  答案:will be

  33.— you (have) your lunch?

  —Yes,I (have) it just now.

  答案:Have;had;had

  34.The girls are interested in (dance).

  答案:dancing

  35.Would you please (not turn) on the TV now?

  答案:not turn

  Ⅰ.单项选择

  1.Almost every one of us the final examination.

  A.pass B.passed C.passing D.past

  答案:B pass the exam。

  2.It’s not polite too loudly in class.

  A.to talk B.talking C.talks D.talked

  答案:A It’s+adj.+to do sth.结构。

  3.There is much food the plate.

  A.in B.on C.of D.off

  答案:B on the plate。

  4.If you learn even English,you’ll find it useful.

  A.little B.a little C.few D.a few

  答案:B a little“一点儿”,修饰不可数名词。

  5.We must speak to the old .

  A.polite B.politely C.politly D.polites

  答案:B politely是副词,修饰动词。

  6.—Must I finish my homework now?

  —No,you .

  A.can’t B.mustn’t C.needn’t D.may not

  答案:C must一般疑问句否定回答用needn’t。

  7.—Who is knocking at the door?

  —It be Miss Zhang.Because she has just gone to Japan.

  A.mustn’t B.can’t C.may not D.needn’t

  答案:B can’t表示不可能。

  8.— I put the bike here?

  —No,you can’t.

  A.May B.Must C.Need D.Shall

  答案:A May I...?请求许可。

  9.You go and ask Tom.He know the answer.

  A.must;can B.need;can C.can;may D.must;may

  答案:C can表“可以”,may表“可能”。

  10.Lucy is ill.She has a bad cold for several days.

  A.got B.taken C.caught D.had

  答案:D have a cold是延续性动词。

  Ⅱ.补全对话(从七句中选出五句,有两句为多余选项)

  A:Have you read today’s newspaper?

  B:No,I haven’t. 11

  A:China has sent up another new satellite into space.

  B: 12

  A:It was sent up the day before yesterday.

  B:What’s in it? 13

  A:It’s made of instruments(仪器) and when it goes round the earth it sends back messages about all kinds of things. 14

  B: 15

  A:I don’t know really,I think it’s about a thousand mile out in space.

  A.I’ve read a piece of good news in today’s paper.

  B.How far is it away from the earth?

  C.I think it’s very interesting,isn’t it?

  D.What good news?

  E.Scientists can tell the weather with the help of it.

  F.What’s this one used for?

  G.When was it sent up?

  答案:11~15 DGFEB

  Ⅲ.阅读理解

  “Cool” is a word with many meanings.Its old meaning is used to express a temperature that is a bit cold.As the world has changed,the word has many different meanings.

  “Cool” can be used to express feeling of interest in almost anything.

  When you see a famous car in the street,you will say,“It’s cool.”You may think,“He is so cool!”when you see your favourite football player.

  We have quite a few meanings of the word “cool”.You can use it instead of many words such as “new”“handsome” or “surprising”.There is an interesting story we can use to show the way the word is used.A mother asked his son to say something about his favourite film star.The little boy could only say,“He is very cool.”But there are many other words which can be used to describe a person.So the story also shows a scarcity(缺乏) of words.Without “cool”,some people have no words to show what they want to say.Can you think of many other ways that make your life as colorful as the word “cool”? I can.What about you? Have a try.You’ll find them also very cool.

  16. We know the word “cool” has had .

  A.only one meaning

  B.no meanings

  C.many different meanings

  D.the same meanings

  17.In the passage,the word “express”(Paragraph 2) means .

  A.seeB.showC.knowD.feel

  18.If you are something,you may say,“It’s cool.”

  A.interested in

  B.angry about

  C.afraid of

  D.unhappy with

  19.The writer gives an example to show he is the way the word is used.

  A.pleased with

  B.strange to

  C.worried about

  D.careful with

  20.In the passage,the writer wants to say that the word “cool” .

  A.can be used instead of many words

  B.easily means something interesting

  C.can make your life colorful

  D.may not be as cool as it seems

  答案:16.C 从第一段第一句可知。

  17.B express“表明”,相当于show。

  18.A 由第四段第二句而知。

  19.C 由第四段中间部分可知。

  20.D 由第四段可知。

  Ⅳ.书面表达

  在学习了西方传统节日——圣诞节后,请你用英语写一篇中国的传统节日春节(Spring Festival)的一些情况。

  内容提示:

  1.春节的地位;

  2.节前准备情况;

  3.除夕之夜及春节那天的主要活动。

  词汇提示:

  one of the most important festivals/delicious things to eat/wear new clothes

  答案:

  Our Spring Festival is one of the most important festivals in China.Everyone enjoys it.It usually comes during every year’s February. Before it comes,people often buy so many delicious things to eat and something to use.

  On New Year’s Eve,after the big and important dinner,the family sit in front of the TV set and watch something interesting of CCTV or talk on and on.Soon it is midnight and the New Year bell will ring.At this moment,all the people say happily,“Happy New Year!”And then people will eat some dumplings.

  On the morning of New Year’s Day,after breakfast,you can see all the children are wearing their new clothes to play outside.

  During Spring Festival,people cook many different kinds of food and meet friends.

  It is said,“If you are happy on New Year’s Day,this year’s everything will go well.”

【初中英语TraditionalLife达标测试题】相关文章:

1.数学达标训练测试题

2.初中英语听力测试题

3.八年级语文下册第七单元达标测试题

4.2017年小学升初中英语测试题

5.数学二元一次方程组达标测试题及答案

6.苏教版小学六年级数学达标测试题

7.七年级数学上册第六章第三节达标测试题

8.2017三年级下册数学综合能力达标测试题