词汇 百分网手机站

托福考试语法词汇训练

时间:2018-04-23 词汇 我要投稿

  学习要抓住基本知识:即不好高骛远,而忽略基本的东西。喜马拉雅山是世界着名的高山,因为它是建立在喜马拉雅山之上,盘基广大高原之上的一个高峰;假如把喜马拉雅山建立在河海平原上,八千公尺的高峰是难以存在的,犹如无源之水易于枯竭的。以下是小编为大家搜索整理的托福考试语法词汇训练,希望能给大家带来帮助!更多精彩内容请及时关注我们应届毕业生考试网!

  1. Sea turtles date back 100 million year and are the only ancient sea reptiles to survive the present Day.

  答案:A

  测试点:数的一致.

  分析:有阿拉伯数字出现时,应特别注意其后紧接的名词是否应为复数.这里year应为复数。

  2. At a first, the scientific method may appear to be a narrow and restrictive way ofgaining understanding. 答案:A

  测试点:习语。

  分析:At first是固定短语,a多余.

  3. Since prehistoric times, artists have portrayed subjects that representative their culture. 答案:D

  测试点:词性。

  分析:that是从句主语,后面接谓语动词。此处应当用动词represent而不用形容词representative.

  4. How many people realize that agriculture is a source of raw materials for clothing and to shelter? 答案:D

  测试点:词性/并列结构.

  分析:看到…and…,应想到它前后两部分同词性、同形式.此处要用名词shelter与clothing并列.

  5. Mammals lose body heat to them environment in cold weather more quickly than in hot weather.

  答案:B

  测试点:代词.

  分析:environment为名词,前面要用形容词性的代词their作定语,不能用them.

  6. Mahogany is often considered the finest cabinet wood because they has most of the qualities desired for furniture making.

  答案:C

  测试点:代词数的一致。

  分析:谓语has为单数形式,主语应为相应的单数代词it。

  解题要点:代词数的错用是TOEFL常考题型.注意划线代词是否与它所指代的名词单复数一致.

  7. The situation comedy has proved to a remarkably durablecommercial television format. 答案:B

  测试点:习语.

  分析:prove+to be+名词是固定结构,此处缺be.

  8. Calcium, the most abundantly mineral in the body works with phosphorus in maintaining bones and teeth. 答案:A

  测试点:词性.

  分析:副词abundantly不能修饰名词,此处要用形容词abundant。

  解题要点:见到划线的-ly结尾的副词,要留意是否是形容词的误用.

  9. Soil science begun with the formulation of the theory of humus in1808. 答案:A

  测试点:不规则动词的词形变化

  分析:begun是过去分词,不能单独作谓语。应用过去式began。解题要点;划线的不规则动词,要注意其形式变化是否用错.TOEFL中常见的有,begin-began-begun,stand-stood-stood,set-set-set等.

  10. Scholars tend to cite 1831 as the started of the United States abolitionistmovement. 答案:C 测试点:词性。

  分析:started是动词形式,而冠词the后须用名词.应为start.

  11. Mary McDowell shared Jane Addam’s interest in social work also was a loyalsupprter of the League of Nations.

  答案:B

  测试点:连词.

  分析:also是副词,而此处要用连词and连接两个并列的分句.

  12. In adolescence, a young person may experience some stress emotional due to conflicting and confusing social demands.

  答案:B

  测试点:词序.

  分析:单个的形容词emotional应放在它所修饰的名词stress前.

  解题要点: 形容词定语与其修饰的名词前后词序颠倒是常考题型。注意划线的名词+形容词的错误形式。

  13. Situated in the heart of a grain-farming and livestock-raising region, Abilene, Kansas, is a prosperous trading and distribute center.

  答案:D

  测试点:词性/并列结构.

  分析:以and作线索,确定此处应用distributing与trading并列,不能用distribute.

  14. A hologram is a pattern usually made on film in that can create a three-dimensional image of a scene.

  答案:B

  测试点:多词.

  分析:此处that在定语从句中作主语,前面无须加in.

  15. The general sales tax has been a major source of income for state governments,much of which derive more than half of their budgets from it.

  答案:B

  测试点:many和much的用法.

  分析:这两个词常被故意混淆.利用后文derive和their作线索,可确定which代指复数的governments,所以这里要用修饰可数名词的many来修饰which,不能用修饰不可数名词的much.

  解题要点;注意划线的many或much是否用错.

  16. Principal known for his dictionary, Noah Webster was also the first epidimiologist in the United States.

  答案:A

  测试点:词性.

  分析:修饰动词的过去分词known要用副词principally,而不能用形容词principal.

  17. Liquid lubricants contrast widely in weighing, thickness, and boiling point. 答案:C

  测试点:词性/并列结构.

  分析:关键词是and,它要求其前后成份同词性、同性质.此处当用名词weight与thickness和point并列.

  18. Interest with major social events led to a period of growth in journalism after1945. 答案:A

  测试点:习语/介词。

  分析:interest in是固定短语,不用with。

  19. Saint Elmo’s fire is a luminous blue discharge of electricity sometimes seenwhen a thunderstorm.

  答案:D

  测试点:介词.

  分析:表示时间概念的连词和介词经常错用.连词when后只能接从句或分词而这里后接名词,不能用when,只能用介词in或during.

  20. Almanacs in simple form have been known from the invention of writing. 答案:B 测试点:since和from的用法.

  分析:since和from常被相互错用.由have been known知道此句是现在完成时态,应想到时间状语该用since,不能用from.

  21. If laid out in straight line, the human digestive tract would measure approximately thirty foot in length. 答案:D

  测试点:数的一致/名词的数。

  分析:题中遇有foot或feet出现时,应注意其单、复数是否用错。因前文有thirty,故此处应用复数feet.

  解题要点;改错题中划线的foot或feet应予以首先考虑.

  22. The relationship of Latin American music to Black music in the United States isclearly evident in the unaccented beats that are common to either. 答案:D

  测试点:either和both的用法.

  分析:“两者的共同特点”应是common to both,不用either.(B)clearly evident正确并非同意重复.

  23. Today it is generally recognized as the primary function of the Federal Reserve System is to foster the flow of credit and money that will eventually facilitate a balance in

  international payments.

  答案:B

  测试点:形式主语.

  分析:看到it is…的句式,应立即注意其是否用了“形式主语+that从句(或十不定式)”结构。这样,才不会被recognized as所迷惑。as应为that,引导真正的主语。

  24. Pure flint is too hard and even-grained that it chips in smooth curved flakes. 答案:B

  测试点:so that和too…to的用法

  分析:TOEFL考试中常见把这两个结构错误搭配的题型.后文有that,说明(B)应当用so.

  25. The typical Georgian-style house is rectangular in shape, at less two stories high, and designed around a central stairway.